ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ live στο Factory (Sat12/10)

Μετά την συγκινητική περσινή χρονιά το Factory ξεκουράστηκε, ανανεώθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου επιστρέφουμε δυναμικά με ένα πάρτι μέσα στο κέντρο της πόλης, στον ρυθμό που σκοτώνει, όπως ξέρουμε εμείς…..Πάμε!!!

“Οι Λύκοι που γλυτώσανε απ το Κυνήγι”

Σάββατο 12 Οκτωβρίου Factory live στην Κατερίνη
Με νέο δίσκο, έναν από τους καλύτερους στην πολύχρονη καριέρα τους που έχει τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί», ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ διοργανώνουν μια συναυλία “party” το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Factory live στην Κατερίνη .
Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ και με πλήρη σύνθεση μουσικών επί σκηνής, τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ θα μας «ταξιδέψουν» σε νέες και παλιές ιστορίες, του ελληνόφωνου ροκ, με όλα τα γνωστά τους τραγούδια όπως «Κάτω στην Πόλη»,
«Αδρεναλίνη», «Ο Χαμαιλέων», «Βαβυλωνία», «Το παυσίπονο», «Μανιφέστο» κ.ά.
Τριάντα ένα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του κλασικού πλέον album «Μωρά στη Φωτιά» (1987),ο Στέλιος Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, συνεχίζουν να δημιουργούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους και καλούν όλους
τους φίλους τους, παλιούς και καινούργιους το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Factory Live
σε μια συναυλία γιορτή!
Παίζουν οι μουσικοί:
Στέλιος Σαλβαδόρ: Μπάσο και φωνή
Σάκης Ζαχαριάδης: Κιθάρα ηλεκτρική – κλασική
Φώτης Τσακιρίδης: ντράμς
Κώστας Κατσαρός: Τρομπέτα, synth
Λίγα λόγια για «Το Χρυσό Κλειδί» (New Album)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec σε Βινύλιο & CD
Ο έβδομος δίσκος του Στέλιου Σαλβαδόρ με τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί» κυκλοφορεί από τη Plus Rec σε στίχους και μουσική του ιδίου και με μια μεγάλη έκπληξη, την μελοποίηση δύο ποιημάτων του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, ένα εκ των οποίων δίνει το όνομά του και στον τίτλο του δίσκου. Ένας ολοκληρωμένος δίσκος με τραγούδια ιστορίες δυνατές, με το καλλιτεχνικό στίγμα του αγαπημένου τραγουδοποιού. Πλούσιος ήχος, ενορχήστρωση δυναμική και το ίδιο γνωστό πάθος στη φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ, που δεν εφησυχάζεται ποτέ και διοχετεύει την ασίγαστη δημιουργική του φλόγα σε ροκ ατμόσφαιρες, ικανοποιώντας στο έπακρο τις υψηλές προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια!
Δυναμώσετε την ένταση…
και ταξιδέψτε στις μοναδικές ιστορίες των Μωρά στην Φωτιά!
YouTube Link: https://youtu.be/UDrWE8yvlmg
Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
Facebook page: https://www.facebook.com/morastifotia