Οι Χειμερινοι Κολυμβητές live στο Factory (Thu26/12)

Οι Χ.Κ. φέτος συμπληρώνουν 39 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και 50 από την δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι. Παπαδάμου, Κ. Σιδέρη και Α. Μπακιρτζή.
Οι Χ.Κ. θα εμφανιστούν στη γενέθλια πόλη του μέλους του συγκροτήματος Χάρη Παπαδόπουλου, από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, σε σχεδόν πλήρη, απαρτία. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ` όλης της ύλης, τραγούδια από την 39χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιάιτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.
Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μια διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μια φορά. Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται ”επί τόπου” με την συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για την μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.
Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ βρίσκονται στην όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα.
Συνήθως εμφανίζονται με την εξής σύνθεση:
Αργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδωρής Ρέλλος σαξόφωνο
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντρα μπάσο – φωνή
Κώστας Σιδέρης: τζουράς – φωνή

Στις συναυλίες τους συχνά συμπράττουν φίλοι τους, μουσικοί και μη.

ΠΟΡΤΕΣ 21:30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ΕΥΡΩ // ΤΑΜΕΙΟ: 12 ΕΥΡΩ